Cat-Cast
Què és Invisalign?

El tractament Invisalign és una forma pràcticament invisible d'alinear les dents. Utilitzant tecnologia avançada d'imatges computeritzades en 3D, el sistema Invisalign mostra el pla de tractament complet basat en l'avaluació del seu ortodoncista especialitzat en Invisalign, des de la posició inicial de les dents fins a la posició final desitjada. Els aligners transparents es fabriquen de manera personalitzada perquè les dents es moguin poc a poc.
Cada aligner es porta posat durant aproximadament 1-2 setmanes abans de ser reemplaçat pel següent, i les dents es van movent gradualment cap a la posició final projectada. El temps de tractament depèn de les seves necessitats específiques i serà determinat pel seu ortodoncista Invisalign.
Els aligners Invisalign mouen les dents seguint una sèrie de moviments acuradament controlats i programats. Per tant, en cada etapa es permet únicament el moviment de determinades dents, seguint un pla de tractament Invisalign per a cada etapa en particular.

Quins són els avantatges d'Invisalign?

Els aligners d'Invisalign són pràcticament invisibles i gairebé ningú notarà que està redreçant les seves dents.
Com els aligners d'Invisalign són extraïbles, durant el tractament podrà menjar i beure tot el que desitgi simplement treient-se els aligners. També es pot treure els aligners per raspallar i utilitzar fil dental i així mantenir la seva rutina d'higiene oral habitual. Es recomana portar posats els aligners durant almenys 22 hores al dia.
A diferència dels aparells fixos tradicionals, aquests dispositius no porten filferros ni brackets metàl·lics. Això vol dir que en la majoria dels casos es dedica menys temps als ajustos en la consulta del Invisalign Provider.
El sistema Invisalign li permet veure els resultats i el pla de tractament de forma virtual abans de començar perquè pugui veure l'aspecte que es preveu que tindran les seves dents en acabar el tractament.
Els dentistes i els ortodoncistes porten anys utilitzant amb èxit aparells extraïbles. No obstant això, el sistema Invisalign utilitza la tecnologia 3D de Align Technology i la fabricació a mida en massa per tractar una àmplia diversitat de casos de pacients que desitgen redreçar les seves dents. El programari ClinCheck permet als pacients veure el seu pla de tractament des del principi fins al final abans de començar-lo.
Més de 4,5 milions de pacients han estat tractats ja a tot el món amb el sistema Invisalign.

Quant de temps dura el tractament Invisalign?

La durada del tractament depèn de la seva complexitat i generalment és comparable al dels brackets tradicionals. El seu Invisalign Provider li pot donar informació més detallada.
 
El tractament Invisalign és dolorós?

Algunes persones poden experimentar malestar temporal i lleu durant uns dies quan es posen un aligner nou al començament de cada nova fase de tractament. Això és normal. Els pacients descriuen una sensació de pressió. És un senyal que els aligners estan funcionant i normalment desapareix en un parell de dies.

Una vegada finalitzat el tractament Invisalign cal fer servir retenidors?

És important utilitzar un retenidor després de qualsevol tractament ortodòntic perquè manté les dents estables en les seves noves posicions. Perquè les dents mantinguin la seva posició ideal el millor és portar posat el retenidor tal com li indiqui el seu Invisalign Provider. En molts casos l'últim aligner serà el retenidor temporal fins que es determini l'opció de retenció. El seu Invisalign Provider pot recomanar opcions de retenció a més llarg termini.
 
Ag DENTAL Argentona - Benvinguts a la nova clínica dental per a tota la familia.

SERVEIS:

Cirurgia oral
Endoḍncia
Estètica dental
Implants dentals
INVISALIGN
Odontopediatria
Ortoḍncia
Perioḍncia
Pṛtesi dental


www.argentonadental.cat - info@argentonadental.cat - Tel: 93 131 56 70Web desarrollada por Duma Interactiva.