Cat-Cast
Som especialistes en implantologia dental.
Els implants dentals són la millor solució per a la substitució permanent de les dents. Aquesta tècnica està basada en una àmplia investigació científica, des de fa 40 anys, i això ha fet possible aconseguir uns resultats fiables que proporcionen una gran millora estètica i funcionalitat al pacient.

Generalment, les persones que han perdut algun o totes les dents són candidates per posar-se implants, però és important que el pacient estigui sa, ja que hi ha una sèrie de condicionants i malalties que poden afectar l’implant. Per exemple, la fusió de l’implant amb l’os es podria veure afectada en pacients amb diabetis no controlada, fumadors, alcohòlics o amb malaltia periodontal no controlada.

Preguntes freqüents:

1. Són els implants dentals una solució duradora?

Els implants dentals són per a tota la vida. Hi ha un fenomen biofísic que produeix una unió a nivell molecular del titani amb l’os, anomenat osteointegració. Aquesta unió és tan forta que si volguéssim separar després el titani de l’os seria impossible.

2. És un procés molt dolorós? I el postoperatori?

El pacient no sent dolor ni molèsties en cap moment. En la majoria dels casos, la intervenció es duu a terme mitjançant anestèsia local. En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, elevacions del si maxil·lar, regeneració òssia) es pot recórrer a la sedació, si el pacient ho prefereix.
Al contrari del que pugui semblar, en molts casos el postoperatori suposa menys molèsties i incomoditats que les extraccions dentals. Únicament pot ocasionar petites molèsties durant el procés de cicatrització. En els casos de grans intervencions, amb regeneracions òssies i empelts, acostuma a aparèixer inflamació durant els primers dies, si bé no resulta dolorosa i permet fer vida normal.

3. Quant de temps triga a posar-se un implant dental?

La col·locació dels implants dentals unitaris sol durar uns trenta minuts. Si substituïm amb implants dentals totes les dents, la cirurgia pot ser de fins a dues hores.

4. Quant de temps dura el tractament d’implants fins a tenir dents?

Els implants dentals que fem servir a la nostra consulta requereixen el menor interval de temps per carregar-se. Les pròtesis poden col·locar-se el mateix dia dels implants o si això no és possible, després de tres mesos d’espera un cop realitzada la cirurgia. Altres implants poden requerir un temps d’osteointegració de fins a sis mesos.

5. Cal algun tipus de cura extra amb l’implant dental?

Haureu de tenir les mateixes atencions que amb les vostres dents, una bona higiene diària i manteniment periòdic a la nostra consulta.

Per qualsevol altra consulta, clica aquí

 
Ag DENTAL Argentona - Benvinguts a la nova clínica dental per a tota la familia.

SERVEIS:

Cirurgia oral
Endoḍncia
Estètica dental
Implants dentals
INVISALIGN
Odontopediatria
Ortoḍncia
Perioḍncia
Pṛtesi dental


www.argentonadental.cat - info@argentonadental.cat - Tel: 93 131 56 70Web desarrollada por Duma Interactiva.